Llibertat provisional per als dos implicats en el cas del vehicle estimbat a Les Planes d’Hostoles

Història rocambolesca a Les Planes d’Hostoles: un home va ser detingut dissabte després d’estimbar un vehicle per un pont i caure al riu 20 metres més avall. L’home va fugir del lloc dels fets pel seu propi peu i va tornar canviat, dient que li havien robat el cotxe, mentre els Mossos buscaven els ocupants del vehicle. Després d’haver-se mostrat agressiu, va ser detingut juntament amb la seva parella.

Els serveis d’emergència van rebre l’avís del sinistre pels volts de dos quarts de cinc de la tarda de dissabte, després que un Citroen C4 es precipités 20 metres avall del pont que travessa el Riu Brugent a l’entrada del municipi, a l’alçada del gorg de la Bruixa. L’operatiu de recerca, amb diverses dotacions dels Bombers, GRAE i un helicòpter no va trobar ferits.

El propietari, veí de Les Planes, va aparèixer al lloc dels fets juntament amb la seva parella i afirmant que li havien robat el cotxe. La hipòtesi indica que hauria fugit del vehicle i hauria anat a canviar-se al seu domicili. Els Mossos d’Esquadra que el van atendre van constatar que tenia símptomes d’anar begut i ferides a diverses parts del cos. Van provar de fer-li la prova d’alcoholèmia, a la que es va negar, i van procedir a detenir-lo. L’home es va posar agressiu, va rebentar els vidres d’un vehicle policial i va lesionar a dos agents. La seva parella també s’hauria encarat amb els agents.

Els dos han quedat en llibertat provisional a disposició del jutjat d’instrucció d’Olot: al detingut se l’imputen delictes d’amenaces, danys, atemptat a agents de l’autoritat, resistència als agents, lesions, desobediència i negativa a sotmetre’s al test d’alcoholèmia. A la detinguda se li imputen amenaces i desobediència, segons fonts judicials.