Els CAP de la Fundació Hospital d’Olot reprenen les visites presencials

Les Àrees Bàsiques de Salut han notat un descens de consultes i atencions per símptomes de COVID19, que s’han equilibrat amb les que tenen a veure amb altres patologies. Per això aquesta setmana, els Centres d’Atenció Primària dependents de la Fundació Hospital d’Olot, el de Sant Joan les Fonts i Sant Esteve d’en Bas, han començat a reprendre l’activitat presencial, prioritzant els casos més urgents.

Glòria Bassets, Directora Atenció Primària Fundació Hospital Olot: Analítiques, visites de seguiment, totes aquelles que es van desprogramar a mitjans del mes de març les tornarem a programar, també començarem a telefonar i a donar cita prèvia, com s’està fent a les perruqueries, a tots aquells usuaris als que fèiem seguiment de malalties cròniques.

L’inici de la desescalada en l’activitat assistencial de la Garrotxa també permet començar a reobrir alguns dels consultoris s’han tancat durant gairebé dos mesos.

Glòria Bassets, Directora Atenció Primària Fundació Hospital Olot: El consultori local de les Planes d’Hostoles, un cop a la setmana i també amb cita prèvia, i el consultori local de Sant Feliu de Pallerols. Són els dos que ens permeten des d’un punt de vista estructural, treballar amb seguretat i tranquil·litat.

També s’han començat a programar visites als centres que depenen de l’Institut Català de la Salut, el CAP Garrotxa d’Olot i el de Besalú. Els consultoris de Les Preses i Sant Jaume s’obren un cop a la setmana la reobertura un cop a la setmana dels consultoris locals també ha començat.