Diversos veïns reaccionen a la sanció de la Policia Municipal d’Olot per la música a la zona del carrer Brida d’Olot

Al carrer Brida, al barri del Pla de Dalt d’Olot, els veïns han convertit l’acte de les vuit en una autèntica festa. La majoria surten al balcó disposats a ballar i cantar al ritme de la música d’un discjòquei, que també hi posa efectes especials. Des del balcó d’un dels habitatges dos altaveus ambienten amb música a mig barri. La resta de veïns, però, no són simples espectadors. Molts veïns, a més, han recuperat els llums de Nadal que s’il·luminen al ritme de les cançons.

La festa es pot escoltar més enllà del barri. Alguns veïns han denunciat la situació per l’excés del volum de la música i la reiteració. Aquest cap de setmana la Policia Municipal es va personar a la zona i va comprovar que la música era excessivament alta. Segons l’Ajuntament d’Olot, els agents va comunicar que l’activitat no estava permesa i van demanar que s’aturés. Sembla ser que els autors no van fer cas i es va imposar una sanció per l’ordenança de convivència i via pública. Aquesta és l’explicació que ha donat el consistori davant els fets que constrasten amb la opinió de diversos veïns que han reaccionat a la notícia. Asseguren que la música es va aturar quan els agents ho van demanar i qüestionen l’actuació de la Policia Municipal d’Olot.