La Universitat de Girona anima als futurs estudiants a participar a la Setmana de l’Orientació Universiària de Graus virtual

Ja fa gairebé dos mesos que les universitats d’arreu del país van tancar les seves portes a causa de la crisi sanitària. Durant aquest temps, els edificis de la Universitat de Girona han estat tancats, però l’activitat ha seguit de manera no presencial. Un sistema i uns recursos que, segons el seu rector Quim Salvi, no substituiran la manera de fer habitual de la institució sinó que es convertiran en un valor afegit.

Quim Salvi, rector Universitat de Girona: De cap manera pot substituir la nostra vocació i la nostra manera de fer d’universitat propera i pròxima entre el professorat i l’alumnat.

La tornada a la normalitat o a la nova normalitat, encara és una incertesa. Des de la universitat han començat ja a plantejar-se com podran fer les classes quan arribi el moment. Aforaments limitats, torns o activitats presencials amb grups reduïts podrien ser una solució.

Quim Salvi, rector Universitat de Girona: Segurament no podrem tenir l’aforament que tenim a les aules, mesures d’autoprotecció, de restricció…moltes de les activitats que estem duent a terme de forma no presencial, segurament quan comenci el curs hauran de seguir com a no presencials. El que passa és que com a universitat, tan bon punt es pugui, tornarem a la presencialitat.

Mentre aquesta situació no arriba, són molts els estudiants que en aquestes dates, es passegen pels passadissos de les facultats en la Setmana de l’Orientació Universitària de Graus, o tradicionalment conegudes com les Portes Obertes. Gairebé 6.000 persones entre estudiants i famílies assisteixen normalment a aquestes jornades.

És per això que dilluns vinent 11 de maig, es durà a terme una Jornada Virtual, on futurs alumnes i les seves famílies podran resoldre tots els dubtes sobre els seus estudis. Hi participen les 9 facultats de la Universitat de Girona, així com els dos centres adscrits EUSES i ERAM.

Quim Salvi, rector Universitat de Girona: Els estudiants es podran connectar telemàticament, se’ls informarà, hi haurà un coordinador d’estudis, el degà dels centres docents, hi haurà informació sobre la oferta dels estudis…el futur estudiant podrà escollir aquelles sessions que li interessin en funció de l’estudi que vulgui matricular-se.

Tota la informació la podreu trobar al web de la universitat, www.udg.edu, al telèfon 972 418 036 i al correu promocions@udg.edu.

x