Els jugadors i tècnics de la Unió Esportiva Olot feliciten als socis pel seu aniversari

Durant aquest confinament, diversos jugadors de la Unió Esportiva Olot van disposar d’un instant per felicitar a alguns socis del club. Es tracta d’una nova iniciativa de l’Olot, que aquests dies felicita a tots aquells socis que celebren el seu aniversari.

A través d’una petició per correu electrònic o per missatge a un número de telèfon, i afegint les dades corresponents necessàries, el club envia aquest regal personalitzat. En concret, qui demana el servei pot escollir quin jugador o quin entrenador dels primers equips masculí i femení envia el missatge de felicitació. La iniciativa, que ha tingut bona acollida, ja ha vist passar a futbolistes com Arnau Comas, Carles Mas, Jordi Xumetra, Pep Chavarria o Héctor Simon, entre altres.

El club ha engegat aquesta iniciativa per apropar-se més a la seva gent en temps de confinament.

 

x