Santa Pau treballa en una estratègia de promoció per donar suport al sector turístic del municipi

L’inici del pla de desescalada obre un escenari incert als municipis turístics de la Garrotxa, on establiments, restaurants i empreses d’activitats es preparen per poder oferir els seus serveis amb totes les garanties.

A Santa Pau, han elaborat un pla municipal per donar suport al sector.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Hem fet una estratègia a curt-mig termini, amb una planificació d’activitats, esdeveniments, xarxes socials, cosetes que han d’ajudar a reactivar el sector, i també volem fer-ho de la mà d’ells. El que ha de fer l’ajuntament és idear, escoltar i acompanyar en aquest pla en benefici de tots.

El consistori santapauenc ha anunciat que no cobrarà la taxa d’ocupació de la via pública als negocis amb terrassa que han estat tancats, i estudia altres mesures com la reducció de la taxa d’escombraries. Tot i així, el batlle alerta que el pes de la reactivació no pot recaure només en l’administració local. 

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Ens haurem de reinventar, pensar estratègies, però els ajuntaments no poden ajudar a sortir del pou, han d’acompanyar i escoltar el sector.

 Companys ha recordat que és important que el Departament d’Educació reprengui com més aviat millor les obres d’ampliació a l’escola Joan Maragall de Santa Pau, perquè estiguin enllestides de cara al proper curs, com estava previst.