El Club Bàsquet Olot destaca el seu treball formatiu en la seva valoració de la temporada

Set equips dels 24 que té el Club Bàsquet Olot ocupaven aquesta temporada llocs de privilegi a les seves respectives categories, amb tres d’ells liderant les seves divisions, però el final sobtat de les lligues arran de la crisi del coronavirus han impedit veure com hauria estat l’evolució de les diferents formacions.

Malgrat això, el club entén la decisió i considera que el treball de l’estructura esportiva estava donant els seus fruits.

Gemma Prat, presidenta Club Bàsquet Olot: “Entenem la decisió, i a nivell competitiu estavem fent una molt bona temporada.”

En la valoració de la temporada, el Club Bàsquet Olot destaca la vessant tècnica formativa que s’ha dut a terme als jugadors i entrenadors de l’entitat.

Gemma Prat, presidenta Club Bàsquet Olot: “Hem fet molta formació, amb moltes videoconferències. Els coordinadors i entrenadors han treballat moltíssim perquè poguessin desenvolupar activitats relacionades amb el bàsquet des de casa.”

Mentrestant, la Federació va anunciar que està treballant per retornar la part proporcional de les quotes de participació a les lligues i les respectives assegurances, però el club afirma que haurà de valorar més endavant com ha incidit l’estat d’alarma a la situació econòmica. A més, l’Olot lamenta la suspensió indefinida del circuit 3×3 de bàsquet que havia de passar per la capital garrotxina el passat cap de setmana, una cita destacada del calendari del club aquest curs.