Detenen un home de 44 anys a Olot per apunyalar repetidament al seu pare

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres a la tarda un home de 44 anys després d’agredir el seu pare amb fins a quatre ganivetades, tres al cap i una en un lateral, en un domicili del carrer Sant Cristófor d’Olot. La víctima ha estat traslladada al servei d’Urgències de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. No es tem per la seva vida.


L’avís als serveis d’emergència s’ha produït sobre les 4 de la tarda. Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat dotacions dels Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques i els Bombers de la Generalitat, que han obert la porta del domicili a instàncies de la policia. La víctima presentava fins a quetre ferides per arma blanca i ha estat traslladat a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa en estat lleu, segons han informat des del SEM i l’hospital olotí.

L’agressor i fill de la víctima, un home de 44 anys, ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra fins a les dependències de l’ABP d’Olot, on continua retingut a aquesta hora.