Els casos positius de COVID-19 decauen però la mortalitat s’estanca a la Garrotxa

Tot i que l’afectació per coronavirus a la Garrotxa està disminuint, segons les observacions dels professionals sanitaris, la COVID-19 encara té una incidència notable a la comarca. Des de principis de la setmana, el nombre de casos positius ha pujat poc, passant dels 599 als 605 actuals. Però els casos han crescut tant com les morts per coronavirus, que ja són 91. Durant l’últim dia, la xifra de defuncions ha augmentat de forma notable, amb tres decessos.


Respecte les dades que reporta l’Hospital d’Olot, en l’últim comunicat notifica la recuperació de 5 professionals. Ja s’haurien reincorporat 77 treballadors, mentre que 3 persones de la plantilla sanitària segueixen donant positiu a les proves de COVID-19. Actualment, al centre hi ha 6 pacients ingressats amb coronavirus, després que es donessin 4 noves altes de pacients, que seguiran el seu tractament de recuperació a domicili i en quarentena. En total, s’han recuperat 104 persones des de l’inici de la pandèmia.

x