Sant Joan les Fonts habilita dues zones tancades de recollida de deixalles pels veïns d’Aiguanegra i Sant Cosme i Begudà

El veïnatge d’Aiguanegra i Sant Cosme i Begudà, feia ja temps que patien un abocament incontrolat de residus de tota mena, sobretot de persones alienes als veïnats.

És per això que l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, ha habilitat dues àrees de recollida tancades amb clau perquè així només els propietaris del veïnatge hi puguin accedir.

Anna Serra, primera tinent d’alcaldessa Sant Joan les Fonts: Es va  estar parlant amb el Sigma i també amb la gent del poble, durant les reunions que es van fer abans del coronavirus, on se’ls va explicar i proposar de renovar uns espais i fer-los tancats.

Aquests dies s’estan enllestint les obres de construcció. La d’Aiguanegra i Sant Cosme segueixen al mateix lloc, davant l’ermita. La de Begudà és l’única que s’ha canviat d’ubicació, a la carretera de Begudà.

L’espai comptarà amb contenidors de vidre, fracció orgànica, envasos, paper i cartró i rebuig.

Anna Serra, primera tinent d’alcaldessa Sant Joan les Fonts: Acabarem l’obra aquesta setmana, la setmana vinent estaran oberts encara. A partir de la setmana que ve, farem el repartiment de les claus i d’aquí dues setmanes estarà ja tancada amb clau i tothom tindrà ja la clau a casa seva.