Quines mesures de protecció, seguretat i higiene cal seguir si es té una visita a l’hospital?

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa a través de les seves xarxes socials, ha difós un vídeo explicatiu de les mesures de seguretat, protecció i higiene que s’han de dur a terme en cas d’haver-se de desplaçar al centre sanitari els propers dies.

Des de la Fundació, recomanen ser el més puntal possible a les visites, per així evitar que les sales d’espera s’omplin de pacients. A més, sempre que sigui possible, és millor acudir a l’hospital sols amb excepció de menors d’edat o persones amb dificultats de mobilitat o de comprensió.

Es demana també respectar la distància d’un metre i mig entre persones. Les recepcions del centre sanitari estaran marcades amb línies i les sales d’espera estan preparades per tal d’assegurar aquesta distància entre seients.

Imatge

Pel que fa a mesures individuals, l’hospital garrotxí recomana portar una mascareta quirúrgica de casa. En el cas que no es porti o es porti una que no sigui quirúrgica, l’hospital en lliurarà una. Es recomana també no portar guants o si més no, treure’ls un cop arribats a l’hospital. Els sanitaris alerten que donen una falsa sensació de seguretat i el que poden fer és facilitar la transmissió del virus.

Tot seguit, es procedirà a fer un rentat de mans amb una sol·lució hidroalcohòlica.