L’Ajuntament d’Argelaguer prohibeix temporalment menjar i beure a la via pública

La reobertura dels establiments de restauració del poble, especialment del bar El Casal, ha obligat l’Ajuntament d’Argelaguer a prendre una mesura dràstica. El consistori ha anunciat que des del dilluns 4 de maig no està permès veure ni menjar a la via pública.

L’objectiu de la prohibició és evitar que els veïns que comprin menjar per emportar als negocis el poble els consumeixin al carrer, i afavoreixin la propagació de la COVID-19.

Artur Ginesta, Alcalde d’Argelaguer: Vam pensar, si fem això algú es quedarà a la parada de la Teisa fent el cafè, això aniria en detriment del mateix negoci, perquè si els Mossos veuen gent els hauran de sancionar. El que vam decidir és fer aquest ban, sembla estrany, la llei seca dels Estats Units ha arribat a Argelaguer… el que hem fet ha estat prohibir beure i menjar al carrer durant aquest temps, per evitar que algú tingui la temptació de fer grups, amb cerveses i entrepans.

Fins ara, Argelaguer ha estat un dels municipis garrotxins menys afectats pel nou coronavirus, amb un sol cas confirmat.