Tortellà vota les propostes del seu pressupost participatiu fins divendres

Els pressupostos participatius de Tortellà es troben en la seva fase de votació. Els veïns del municipi majors de 16 anys poden escollir fins divendres quina mesura volen que l’Ajuntament prioritzi de cara a que esdevingui una realitat.

Amb un pressupost de 10.000 euros, el consistori es compromet a executar aquells projectes escollits que sumats no superin l’import a destinar, i convida a tothom a votar, entregant la butlleta de forma telemàtica o a la bústia de l’Ajuntament.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Hi ha moltes coses que no es poden fer en aquests moments, però tot allò que podem fer ho hem de tirar endavant.”

De fet, el confinament ha afavorit que hi hagi moltes propostes aportades pels mateixos veïns, i en les votacions s’han d’escollir cinc de les vint-i-sis propostes presentades.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Segurament el fet que la gent hagi d’estar a casa ha afavorit que hi hagi més propostes per escollir, i n’hem hagut de desestimar perquè no complien les bases que havíem presentat.”

Les actuacions responen als àmbits de Medi Ambient, Obra Civil, Manteniment, projectes per a Infants, Activitats i Lleure i Camins. Els resultats es publicaran el proper 20 de maig.

Deixa un comentari