Es reobre al públic l’Oficina d’Atenció al Ciutadà amb cita prèvia

Les oficines municipals d’Olot van restituint poc a poc el seu funcionament: des d’aquest dilluns, ha tornat a donar servei l‘Oficina d’Atenció al Ciutadà, per tal que els olotins puguin dur a terme els seus tràmits amb el consistori.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, només es podien fer via telemàtica. Malgrat la seva obertura, des del consistori es demana que les sol·licituds i altres actuacions es segueixin fent a través d’internet.

Jordi Güell, regidor urbanisme Ajuntament d’Olot: Hem de recomanar que la majoria de tràmits es facin per via telemàtica, però s’ha de reconèixer que no tothom té al seu abast els dispositius o els coneixements per fer-ho d’una altra manera que no sigui presencial i amb assistència al mateix ajuntament.

Per tal de poder anar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà s’ha de demanar cita prèvia per evitar aglomeracions a l’interior de l’edifici.