Aniol Mangas, incorporació de luxe de l’Hoquei Olot per a la propera temporada

Cop d’efecte a la Nacional Catalana: Aniol Mangas torna al Club Hoquei Olot. L’entitat ha anunciat aquest dimecres el primer fitxatge per a la plantilla de la propera temporada, una incorporació molt coneguda a casa i de nivell.

L’olotí, de 28 anys, ha jugat aquest darrer curs amb el Girona a l’OK Lliga. A la màxima categoria estatal de l’hoquei Mangas també ha defensat els colors de l’Alcoi, el Manlleu i el Vic. Amb els gironins ha disputat tots els partits d’una lliga acabada de forma sobtada pel coronavirus, però on els blanc-i-vermells han aconseguit la cinquena posició, classificant-se per a competicions europees. En el darrer any, Mangas ha fet 7 gols a l’OK Lliga.

Jordi Pagès, president del Club Hoquei Olot: “Sabíem que tenia ganes de tornar, però ho esperàvem per més endavant…no ens ho esperàvem aquesta temporada. Però amb la voluntat de les dues parts ens hem posat d’acord. L’Aniol aportarà un plus a l’equip i esperem engrescar a la plantilla i a l’afició.”

Fins ara, Mangas ha estat el coordinador esportiu del club, i tornarà a competir amb els seus colors. En entrevistes recents, sempre assegurava que algun dia voldria tornar a jugar amb els olotins. A partir de la propera temporada, l’afició podrà gaudir d’aquest somni compartit.