‘El que fan les coses quan no les mires’, el primer disc de la formació garrotxina Dani López Quartet

’El que fan les coses quan no les mires’, és el títol del primer disc de Dani López Quartet, el projecte més recent de l’artista olotí Dani López. En aquest treball López ha comptat amb els músics Vic Moliner, Andreu Moreno i Alejandro Esperanza, i entre els quatre han realitzat la gravació dels diversos instruments que conformen les cançons.

Dani López, músic: Tot i que canto en dues cançons és principalment un disc de música instrumental. Hi trobareu jazz i música improvisada,  influències de música contemporània, de música tradicional, de música electrònica…tot plegat està vestit amb un aura pop, perquè la meva intenció és que pugui arribar a tothom.

La COVID-19, que ha colpejat tant al sector cultural, també ha fet trontollar i reorganitzar la publicació del disc de l’artista olotí. De fet, havia de publicar-se a mitjans del mes d’abril, però s’ha acabat fent al maig i només a través de plataformes digitals.

La crisi sanitària, tampoc ha permès fer la seva conseqüent presentació, a través dels mitjans de comunicació o els concerts, que a hores d’ara són una incertesa.

El disc, ja es pot escoltar a través d’Spotify o YouTube music, i es pot comprar a través d’Itunes o AppleMusic.

Dani López, músic: Però, el millor que podeu fer si el voleu escoltar és esperar-vos unes tres o quatre setmanes que hi hagin les còpies físiques. Si us interessa, us podeu posar en contacte amb mi a través de les xarxes socials i us explicaré com el podeu comprar.

Els garrotxins, van poder escoltar un avançament d’aquest disc cuinat a foc lent però amb un resultat espectacular, en una Sala Torin plena de gom a gom el 31 d’octubre, emmarcat dins el Cicle de Jazz Olot.