La garrotxina LC Paper entra al gran consum amb una nova gamma de productes de paper ecològic

La Garrotxina LC paper acaba de presentar la nova gamma de productes de paper ecològic Dalia, orientada al gran consum, a supermerats i hipermercats. Es produeix sense emissions, sense blanquejats i sense plàstics.

El procés de fabricació utilitza exclusivament energies renovables i ha obtingut el segell EcoVadis Gold Rating, que certifica la màxima puntuació en sostenibilitat. El packaging de cartró imprès, per la seva banda, és una novetat a nivell mundial.

Joan Vila, director general LC Paper:  És una caixa de 12 de rotllos de 80 metres que són 960 metres. Molta gent quan va a comprar porta només 20 euros i amb 20 euros ha de comprar amb menjar i en paper, i per tant no es pot gastar la meitat d’això només en paper. Intentem que el client vegi què és el que hi ha dins.

LC Paper presenta aquesta nova gamma de productes mentre es planteja tornar a presentar a les institucions el seu projecte de Parc Solar d’Autoconsum, que havia de convertir-se en el parc solar industrial més gran de Catalunya.

Joan Vila, director general LC Paper: L’alarma sanitària ha aturat tots els terminis de totes les administracions i per tant està confinat. Quan se surti de l’alarma, el temps torna a comptar i tenim tota la documentació a punt per tornar-la a entrar.

x