La Vall de Bianya finalitza les obres de millora de la carretera C-153 i reprèn les del carril bici

La carretera C-153A, que comunica Sant Salvador de Bianya amb Sant Pau de Segúries, va patir greus desperfectes durant el temporal Glòria que va afectar el país a finals del mes de gener. La carretera, va tornar a veure’s afectada durant l’última llevantada, a finals del mes d’abril, provocant fortes esllavissades que impedien la circulació.

Finalment, l’Ajuntament de la Vall de Bianya ha col·locat una malla protectora per evitar noves esllavissades.

Santi Reixach, Alcalde de la Vall de Bianya: Això ja està arreglat. Hi va haver una esllavissada molt gran més amunt de la carretera que va des de Sant Salvador a Sant Pau de Segúries però ara ja està arreglada.

La crisi sanitària ha aturat moltes de les obres que es feien al municipi. Unes obres que a causa d’aquest període d’inactivitat, han vist variada la seva data de finalització. Tot i així, amb la desescalada, també s’han tornat a reprendre algunes obres al municipi, com ara la construcció del carril bici que connectarà la Vall de Bianya  amb el Ripollès o l’inici de les obres de pavimentació de la carretera que va des de Capsec a la Vall del Bac.

Santi Reixach, Alcalde de la Vall de Bianya: Tot aquest temps que hem estat parats doncs tot això ho trobarem a faltar, perquè eren obres que semblava que estarien acabades a final d’any. Veurem si serà al 2021, però vaja, el principal és que s’hi torna a treballar.

x