L’Hospital d’Olot comunica una nova defunció per coronavirus i recupera l’últim professional de la Fundació que havia passat la malaltia

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha informat d’una nova defunció d’un pacient amb COVID-19 aquesta matinada, d’una persona gran i amb patologies prèvies. Des de l’inici de la pandèmia, el centre olotí ha registrat 35 morts de coronavirus, després de més d’una setmana sense seucceir-se cap defunció.

D’altra banda, la Fundació de l’hospital olotí ha recuperat l’últim professional que constava com a positiu. Gradualment, els 80 professionals positius s’han pogut anar reincorporant al seu lloc de treball després de passar la malaltia.

A hores d’ara, queden tan sols cinc pacients ingressats amb COVID-19 al centre sanitari, després que en les darreres hores també s’ha pogut donar una alta hospitalària, la número 106 des de l’inici de la crisi sanitària.