El conseller d’Interior, Miquel Buch, demana que no es visitin les segones residències

Aquest cap de setmana, els mossos s’encarregaran per vetllar que es respecti la normativa dins de les respectives regions sanitàries.
A la demarcació de Girona, la Cerdanya ja estarà a la fase 1, on es permet visitar la segona residència si es parteix de la mateixa zona, no encara a la resta de comarques gironines.

Tot i les incongruències de les normes de la desescalada que implica la separació per regions sanitàries, el conseller d’Interior, Miquel Buch, demana que es respectin. També ha demanat que no es visitin les segones residències.

Miquel Buch, conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya: Tot aquest esforç que hem fet fins ara no el podem llençar a les escombraries. Ara és el moment més important de continuar garantint les mesures de distància, d’autoprotecció i seguir les recomanacions i normativa que tenim. Sobretot no anem a les segones residències perquè tot aquest esforç podria llençar-se.

El conseller ha apel·lat a la responsabilitat individual i col·lectiva per mantenir els esforços socials que han permès demanar, per exemple, el pas a la Fase 1 a la regió sanitària de Girona.

x