El nou Institut Escola Greda d’Olot prepara el seu primer curs en condicions excepcionals

Les preinscipcions pel curs 2020-2021 han començat amb moltes incògnites sobre la taula sobre com serà la tornada a les aules. Un dels centres on aquest procés es viurà amb més novetats és l’institut Escola Greda, antiga Escola Llar d’Olot, que començarà a acollir alumnes de secundària.

El centre va poder celebrar jornades de portes obertes abans del confinament i durant aquests mesos l’equip directiu no ha parat de treballar per seguir donant forma al projecte.

Neus Garcia Planella, Directora Institut Escola Greda: Ens hem anat reunint periòdicament i estem dissenyant com es durà a terme tot el procés educatiu i buscant mesures estratègiques per veure com es portarà a terme tot el projecte en escenaris inesperats i complexos.

El Departament d’Educació va anunciar una partida per adequar els espais de l’escola a les dues noves línies de secundària, unes obres que, tal com estava previst, estaran enllestides amb l’inici de curs.

Neus Garcia Planella, Directora Institut Escola Greda: Les obres està previst que es facin durant els mesos d’estiu i en cap moment s’han vist aturades. La situació que estem vivint no ha afectat el ritme d’execució, l’avenç de l’institut escola continua dins els terminis plantejats inicialment.

Tot i la saturació de l’aplicatiu en les primeres hores de preinscripcions, la direcció de l’institut-escola trasllada un missatge de tranquil·litat a les famílies, que tenen temps fins el 22 de maig per fer el tràmit.