Gas Mountain convida als esportistes a competir a la MDM de Beuda a través d’una aplicació mòbil

L’Associació Gas Mountain no es resigna a suspendre la seva cursa de muntanya, la MDM de Beuda, que fa cinc anys que es manté en el calendari de competicions de la Garrotxa. Segons l’entitat, de moment manté vigent la cursa del proper 8 de novembre, a no ser que hi hagi cap imprevist.

Una competició virtual

De totes maneres, qui vulgui pot córrer la cursa en qualsevol moment, i és que l’associació ha esquivat les complicacions generades pel coronavirus creant una competició entre esportistes gràcies a les eines digitals.

Albert Cuevas, President Gas Mountain: “Col·locarem tres dispositius electrònics prop de les tres rutes que tenim, i la gent només descarregant-se una aplicació al mòbil quedarà el seu temps registrat. Així, la gent podrà veure la classificació.”

L’app s’anomena Open Trail Races, i el recorregut es pot dur a terme qualsevol hora de qualsevol dia de l’any. Tota la informació de la cursa es pot trobar a les xarxes socials de Gas Mountain i de la trail MDM de Beuda.

x