La Biblioteca Marià Vayreda d’Olot seguirà tancada dilluns encara que la Garrotxa canviï a la Fase 1

La Garrotxa podria entrar a la fase 1 dilluns, si Sanitat ho aprova, i en aquest període els centres culturals municipals poden recuperar certa activitat.

A Olot, però, la biblioteca no obrirà el proper dilluns. En principi, en aquest període es podrien fer préstecs i devolucions de llibres, i l’equipament espera donar servei durant la propera setmana, quan tingui assegurades les garanties sanitàries i de protecció. Segons Olot Cultura, s’informarà de la seva obertura pels canals habituals.

Aquesta situació es repeteix amb els Museus de la ciutat, que poden obrir amb un terç de l’aforament, així com els altres espais culturals. Però dilluns encara no veurem el retorn progressiu cap a la rutina habitual.

Deixa un comentari