L’Hospital d’Olot redueix fins a quatre el nombre d’ingressats amb coronavirus i tornarà a permetre visites a pacients de llarga estada

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha pogut donar dues altes a pacients amb coronavirus en les darreres 24 hores i ja només són quatre els pacients amb coronavirus que romanen ingressats al centre sanitari. La Fundació, de la seva banda, no ha registrat cap més positiu entre els seus professionals i compta amb la totalitat de la plantilla per als diferents serveis.


El centre hospitalari informa que a partir de dilluns es començaran a reactivar les visites de familiars a la Unitat 1 d’hospitalització, on hi ha ingressats els pacients de llarga estada. Per garantir la distància de seguretat, les visites es faran al menjador comú de la unitat i en hores prèviament concertades amb cada família.

Els pacients de llarga estada han estat en contacte diari amb els seus familiars mitjançant videoconferència o trucada telefònica. Des de l’inici de la pandèmia, però, no s’havien permès visites presencials.