Mercadona lliura 99.200 unitats de producte elaborat per la garrotxina Embotits Monter al Banc dels Aliments

Mercadona ha entregat 99.200 unitats d’snacks de llonganissa, xoriço i pollastre al Banc dels Aliments de les comarques de Girona. Els productes són elaborats per l’empresa garrotxina Embotits Monter, que és proveïdora de la companyia de supermercats.

El director de Relacions Externes de Mercadona a Girona, Santi Mont, ha agraït “la tasca que estant duent a terme les entitats socials com el Banc dels Aliments de Girona” i ha posat de manifest que “amb la nova donació Mercadona ha lliurat prop de 336 tones d’aliments a diverses entitats i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya en poc més de sis setmanes, per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes dels col·lectius més desfavorits en aquesta situació que ha qualificat d’una complexitat extraordinària que estem vivint”.

La companyia ha lliurat tant productes secs com frescos que equivalen a 5.675 carretons de la compra. Aquests dies Mercadona també ha lliurat 27.300 unitats de llentia cuita a Creu Roja Catalunya.