Sant Feliu de Pallerols manté oberta la deixalleria i anuncia que estudia alternatives per celebrar la festa major

A principis de març, el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa va comunicar la seva intenció de clausurar la deixalleria fixa de Sant Feliu de Pallerols, en el marc del canvi de model de gestió de residus de la comarca. Després de la interrupció del servei a causa de l’estat d’alarma, però, la deixalleria ha tornat a obrir, tal com s’havia demanat des del consistori.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: Com a ajuntament sempre hem manifestat que era un servei important que s’havia de mantenir al poble. Quan es va prendre aquesta decisió de seguida vam fer saber que estàvem en contra i ara el servei continua obert, restablert i amb normalitat.

El que no s’ha pogut evitar, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries, és la suspensió dels actes de la festa major dels pescallunes, prevista per finals de maig. En un comunicat a les xarxes socials, l’ajuntament i la comissió de festes han explicat que treballen conjuntament en un programa alternatiu.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: Estem refent, juntament amb la comissió de festes, un nou programa. Treballem perquè es puguin fer activitats, que no perdem la festa. La gent es mereix una mica de lleure i que per la nostra estimada festa pugui fer-se alguna cosa, estem treballant perquè actors puguin actuar en locals de la població, juntament amb altres activitats que estem preparant.

D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Feliu està preparant les instal·lacions municipals per prestar serveis com la piscina o el casal d’estiu d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.