El Rotary Club dona tauletes i material escolar als alumnes garrotxins a través del Consorci d’Acció Social

El Consorci d’Acció Social i l’Institut Municipal d’Educació d’Olot han rebut aquest divendres una donació de material escolar del Rotary Club d’Olot i la Garrotxa. Els ens tècnics s’encarregaran de gestionar el repartiment d’aquest material als alumnes de la comarca que ho requereixen per a continuar amb garanties el curs actual.

Entre el material que ha donat l’entitat, hi ha 45 tauletes informàtiques, a més de retoladors, llapis, paper i altres consumibles de papereria. Això permetrà resoldre en part algunes de les complicacions que han tingut els estudiants per seguir el curs de forma telemàtica. L’objectiu, segons l’associació, és garantir la igualtat d’oportunitats de tots els estudiants garrotxins.

 

 

 

x