El Club Natació Olot reobre parcialment alguns dels seus serveis i activitats durant la Fase 1

Amb la Fase 1 de la desescalada, el Club Natació Olot també ha anunciat la reobertura parcial d’alguns dels seus serveis.

A partir d’aquest dimecres, s’obriran les instal·lacions per als entrenaments dels esportistes federats de la secció de tennis. I a partir de dilluns vinent, els socis podran reservar les pistes de tennis i pàdel. El procés de reserva per als socis serà l’habitual, a través del sistema de reserves de la pàgina web.

L’obertura de les instal·lacions estarà supeditada a les condicions, requisits i normes establertes per les autpritats sanitàries en cada moment.

El club Natació Olot treballa per publicar el Pla de Contingència de COVID-19, que conté les condicions i formes en què es podrà fer ús de les instal·lacions, i que s’anirà actualitzant a cada una de les fases de desconfinament.