Meius Ferrés, Cap de Comunicació UdG: “Internet ha de ser un dret de les persones i un servei públic”

El confinament ha donat a la comunicació digital una dimensió més humana. Les xarxes socials han augmentat exponencialment els seus seguidors per esdevenir, no només una finestra a l’exterior, sinó el punt de relació de milers de persones.

Meius Ferrés, Cap de comunicació de la UdG:  Les xarxes socials, que per algunes persones es consideraven un element addicional a la comunicació, per passar l’estona, han esdevingut protagonistes. La que més, Instagram, ha esclatat i ha estat un lloc on no només el jovent, sinó també el món de la cultura s’hi ha trobat.

 L’ús de nous recursos telemàtics en àmbits com l’educació també han evidenciat una escletxa digital que, segons Ferrés, s’ha d’eliminar des de l’administració.

Meius Ferrés, Cap de comunicació de la UdG:   Jo crec que Internet ha de ser un dret de les persones i un servei públic com altres que tenim a casa. No hi hauria d’haver cap estudiant sense aquest accés, de manera natural. La societat que ve, que ja és un present, si no tens connexió et perds molta part de la vida.

La cap de comunicació de la Universitat de Girona creu que aquesta crisi també deixarà empremta en les dinàmiques de treball, on les trobades presencials seran cada cop menys imprescindibles.