Comencen les preinscripcions escolars presencials als centres educatius

Divendres finalitza el termini de preinscripcions escolars, i a partir d’aquest dimarts, aquestes també es poden fer de forma presencial als centres educatius. A Les Planes d’Hostoles l’espai habilitat per fer-ho ha estat la mateixa entrada de l’escola Sant Cristòfol.

S’ha de demanar cita prèvia per a fer el tràmit de forma presencial, i adoptant unes mesures de seguretat. Al ser un poble petit, coneixien gairebé tothom qui podia estar interessat en fer la preinscripció al centre.

Josep Maria Brugué, director de l’escola Sant Cristòfol de Les Planes d’Hostoles: “Sabem pràcticament tothom qui vindrà. Ens vam posar en contacte amb els afectats, i els vam emplaçar a portar guants i mascareta, desinfectar les mans, i portar el propi material per escriure els papers. Nosaltres també anem protegits i els rebem a la mateixa entrada.”

A l’escola, els consta que sis persones hauran de completar aquest tràmit al mateix centre. Són persones que per motius excepcionals no duen a terme la preinscripció telemàtica, que encara és vigent.

Josep Maria Brugué, director de l’escola Sant Cristòfol de Les Planes d’Hostoles: “Són persones amb molts dubtes i no s’atreveixen a fer-ho de forma telemàtica, i també hi ha casos de gent que no parla bé l’idioma i necessiten assistència per completar els tràmits.”

L’any passat, gairebé 160 alumnes van estudiar a l’escola Sant Cristòfol de Les Planes d’Hostoles. Al municipi també es duen a terme les preinscripcions a la llar d’infants: aquest dilluns va tenir lloc una reunió online amb tot l’equip educatiu.

x