Es reactiva el termini de sol·licitud de subvencions a les entitats d’Olot

Amb la desescalada de l’estat d’alarma, una nova disposició del govern espanyol ha permès reactivar el termini de sol·licitud de subvencions a les entitats d’Olot. Hi ha temps de tramitar-ho fins divendres de la setmana vinent, 29 de maig, data després de la qual es podran resoldre les sol·licituds amb l’inici del mes de juny.

Pep Berga, alcalde d’Olot: És una cosa que fa molt temps qeu tenim ganes de fer, hi ha moltes associacions que ho necessiten per continuar funcionant amb normalitat. Dins la primera setmana de juny, màxim la segona, podrem donar ja les subvencions, resoldre-les.

Les entitats que ja hagin realitzat alguna de les activitats per a les quals han demanat la subvenció, podran rebre l’ajuda presentant els justificants de l’execució de la mateixa.

En cas que la crisi del coronavirus no els permeti dur a terme una activitat prevista, podran renunciar a l’ajuda atorgada.

x