La Comissió de la Faràndula d’Olot anul·la la cercavila, el ball dels gegants i la sardana de Corpus per la COVID-19

La Comissió de la Faràndula d’Olot ha decidit per unanimitat anul·lar la cercavila de Corpus, prevista per dissabte 13 de juny a la tarda, així com el ball dels gegants i la sardana de diumenge al migdia. Les mesures de prevenció i contra la propagació del coronavirus fan inviable la celebració d’aquests actes i així ho ha notificat aquest matí l’Ajuntament d’Olot ha través d’un comunicat. Els balladors no poden assajar el ball. Tot plegat fan impossible els esdeveniments.

Així doncs, les novetats anunciades per a la celebració del dia de Corpus d’enguany a la capital de la Garrotxa es posposen amb l’objectiu d’introduir-les l’any vinent. Aquestes novetats eren la presència dels cabeçuts i els cavallets tant a la cercavila com al ball de diumenge.

La Comissió de la Faràndula fa una crida a la ciutadania per mantenir a les xarxes socials la celebració de Corpus d’aquest any, penjant el diumenge 14 a les 12 del migdia fotografies o vídeos dels balls de la faràndula amb l’etiqueta #CorpusconfinatOlot.

x