Les comandes a domicili han suposat un 60% de les vendes al Mercat d’Olot durant el confinament

Entre aquestes imatges, de fa més de dos mesos i aquestes, hi ha hagut un factor determinant per la supervivència de la Plaça Mercat d’Olot: les comandes a domicili. Els placers van implementar aquest servei per atendre els clients de tota la comarca que no podien sortir de casa durant l’estat d’alarma i ha arribat a representar més de la meitat de la facturació de la plaça.

Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de placers:Aquests dies ha estat un 40-50% o una mica més, ara sembla que la gent  ja torna a sortir però hem arribat al 60% de comandes a domicili. I això ens ha salvat perquè pensa que allò de no tenir cap client a tenir trucades o correus que al matí arribàvem i els preparàvem i ja podien anar a domicili.

L’aposta per portar els encàrrecs a casa ha permès que pràcticament tots els establiments de la plaça s’hagin mantingut oberts amb tot el seu personal.

Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de placers: Per sort tots hem treballat igual, cap parada ha hagut de fer cap ERTE en aquesta situació tan important i que ens fa tant de respecte.

Des d’aquesta setmana es veu més activitat a l’interior de la plaça i també a l’exterior, amb la posada en marxa de les primeres terrasses..

Deixa un comentari