Les escoles es reobriran a la fase 2 sense activitat lectiva, segons Educació

Les escoles reobriran les seves portes quan entrin a la fase 2.  Això, però, no vol dir que els alumnes acabin les classes a les aules, sinó que el curs acabarà el 19 de juny i de forma telemàtica.

Segons el conseller d’Educació, Josep Bargalló, els centres atendran alumnes de forma personalitzada i mantenint les exigències de seguretat per prevenir contagis de coronaviurs: les llars d’infants tindran un aforament màxim de 5 nens per espai, excloent els que tenen menys d’1 any. A Infantil, poden acollir com a màxim 13 alumnes, prioritzant els nens que fan final d’etapa a sisè i acompanyament personalitzat. Als instituts hi podran anar estudiants que acaben l’etapa, en grups de 15 alumnes com a molt. Bargalló ha advertit que els centres no tancaran a l’estiu, per acollir activitats municipals i de lleure, i ha anunciat que es requeriran més espais per tal de poder tornar a l’activitat lectiva el proper mes de setembre.