Les parades de roba tornen al mercat de les Planes d’Hostoles aquest divendres

Amb l’inici de l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus va canviar la fesomia dels mercats setmanals. La nova situació va comportar a preservar únicament les parades de primera necessitat, relacionades amb l’alimentació, per prevenir aglomeracions que provoquessin nous contagis. Però el mercat setmanal d’aquest divendres a Les Planes d’Hostoles reincorporarà els taulells d’altres productes que fins ara no hi estaven contemplats.

Eduard Llorà, Alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Ja fa dies que duem a terme mesures a les botigues, per controlar l’aforament. Hem de deixar i donar permís a altres parades que venen al mercat setmanal a poder vendre el seus productes.”

 Així, el mercat setmanal de Les Planes d’Hostoles tornarà a comptar amb més d’una desena de parades. Només han permès la reincorporació d’aquells botiguers assidus a la cita setmanal. Tindrà lloc el divendres fins a la una del migdia, moment en què es procedeix a la neteja de tot l’espai públic. Per precaució, es demana que només hi hagi tres clients propers a la parada, per garantir la distància social.