Raúl Garrido serà l’entrenador de la temporada vinent de la Unió Esportiva Olot

La primera de les renovacions que ha d’afrontar la Unió Esportiva Olot un cop acabada la seva temporada era també una de les més esperades: Raúl Garrido allargarà la seva vinculació amb el club garrotxí un curs més, juntament amb el seu ajudant Kevin Martínez. Així ho ha fet oficial l’entitat amb un comunicat aquesta mateixa nit.

Raúl Garrido i Kevin Martínez van arribar a la Unió Esportiva Olot en un moment delicat, en substitució de Martín Posse. Amb l’Olot situat a la zona baixa i amb una salvació gairebé impossible a la Segona B, el tècnic valencià va aconseguir l’impensable: remuntar set punts de diferència per lligar la permanència al temps afegit de l’última jornada de curs, amb l’històric gol de Barnils. A partir d’aquell moment Garrido ha aconseguit la consolidació del club garrotxí a la categoria: va classificar l’equip per a la Copa del Rei en la seva segona temporada, i veia la promoció d’ascens ben a prop a la tercera, fins que la crisi del coronavirus ha truncat els somnis olotins; l’equip garrotxí era el millor de la segona volta a la categoria fins al moment.

L’esforç de l’Olot per retenir Garrido i Martínez ha estat important, segons el mateix comunicat del club. D’altra banda, la sintonia del tècnic valencià amb l’afició també hi ha tingut un paper clau, segons les paraules del mateix entrenador. Raúl Garrido afirma que Olot l’estima, i que està feliç a la ciutat.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Per prendre aquesta decisió he valorat l’afecte que sent l’afició i el club per mi. Agraeixo l’esforç que ha fet l’Olot. Sento que és una obra inacabada, tinc la il·lusió d’acabar el que aquesta temporada no hem pogut fer”