El Festival Ésdansa de Les Preses manté les seves dates de celebració i treballa per garantir la seguretat de públic i artistes

La crisi del coronavirus ha obligat a cancel•lar nombrosos actes culturals, però n’hi ha que treballen per reinventar-se i mantenir la seva celebració. És el cas de l’Ésdansa de Les Preses, que de moment no ha anunciat cap intenció de canviar les seves dates: està previst que tingui lloc entre el 17 i el 23 d’agost, i segueixen ideant com serà enguany el festival d’arrel tradicional.

Núria Feixas, directora Festival Ésdansa Les Preses: “Estem treballant en una nova edició, adaptant-lo a les condicions que ens permeti el coronavirus. Volem garantir la seguretat sanitària pel públic, els artistes i els voluntaris. Esperem instruccions per veure què podrem fer i què no.”

Per l’organització, serà clau garantir la seguretat sanitària per a tothom, tant pel públic com dels artistes, i espera anunciar en breu què es podrà veure al final del mes d’agost a Les Preses, en el que ja s’ha convertit en una de les cites culturals més importants de l’estiu a la Garrotxa.

Deixa un comentari