Els comerciants celebren els 25 anys de la Festa de la Flor de Sant Joan les Fonts

Aquest 2020 faria 25 anys que va començar la festa de la flor de Sant Joan les Fonts, una activitat organitzada per l’Associació de Comerciants del municipi.
L’esdeveniment es va convertir en el Sant Joan les Flors, que s’havia de celebrar aquesta setmana però que ha hagut de ser cancel·lat per la crisi del coronavirus.

Per aquest motiu, l’entitat vol recordar la festa, i farà un vídeo que difondrà per les xarxes socials coincidint amb el quart de segle del seu inici.

Isabel Rigat, presidenta Associació Comerciants STJLF: “Quan l’Ajuntament va anunciar que no es faria Sant Joan les Flors pel coronavirus, tot i que ja estaven decidits a canviar-ne el format, des de l’Associació de Comerciants de Sant Joan les Fonts ens va semblar adequat poder celebrar d’alguna manera els 25 anys de la celebració de la festa.”

L’Associació convida els veïns a enviar les fotos dels seus jardins, balcons i finestres a l’entitat per fer aquest vídeo virtual. A més, els emplaça a adornar aquesta setmana els seus habitatges amb motius florals per celebrar l’efemèride.