Ferrer Xocolata instal·larà un espai de degustació davant del seu local

L’Ajuntament d’Olot ha rebut prop d’una 40 de peticions de negocis relacionats amb la restauració per ampliar o habilitar terrasses. A aquests, tot i que el gruix de les peticions són establiments que ja tenien terrassa i que la volen ampliar, també s’hi sumen establiments que elaboren productes artesanals i que volen acollir-se a l’opció d’obrir espais de degustació sense tenir actualment llicència de bar o restaurant.

És el cas de Ferrer Xocolata, a la plaça de l’Àngel, que ha decidit portar el seu espai de degustació de xocolata al carrer.

Jordi Ferrer, Ferrer xocolata: Vam pensar que la millor manera de seguir oferint als nostres clients els productes que oferíem, era poder treure l’espai a fora ja que a baix, al ser un lloc petit, no reunia les condicions d’espai adequades.

L’espai es centrarà just davant del seu local de degustació. S’instal·laran sis taules, amb una capacitat màxima d’una vintena de persones.

Jordi Ferrer, Ferrer xocolata: Nosaltres ens ho agafem com repte. Ja que no només oferirem el que sempre hem fet, sinó que li hem donat alguna volta per veure què podíem oferir de nou i diferent i que no haguéssim ofert. En l’època que estem ens permet jugar amb bastants coses divertides.

Així que aquest estiu, a partir del 13 de juny, tots aquells amants de la xocolata en podran gaudir tot prenent la fresca sols o amb bona companyia.

Deixa un comentari