Diversos municipis garrotxins tornen a recuperar la totalitat de les parades del seu mercat setmanal

Amb l’inici de la fase 1 de la desescalada, poc a poc la normalitat va obrint-se camí entre els municipis de la comarca. Aquest divendres, les Planes d’Hostoles ha incorporat al seu mercat les parades de roba i complements, convertint-se així en un dels primers municipis en recuperar totes les parades del mercat setmanal.

Mercè Garcia, marxant: La gent té moltes ganes de tornar a fer vida social sobretot. El mercat ja ho és de vida social, però també és veritat que es mantenen molt les distàncies i la gent és conscient de la situació en la que estem i que haurem de conviure bastant temps així. Adaptar-nos, adaptar-ho tot el millor possible i dir que poden venir a comprar tranquil·lament, que al mercat no hi ha risc, que estem a l’aire lliure, que els oferim bons productes i que estem aquí per ells.

El proper dilluns serà el torn d’Olot, que també començarà a tornar a la normalitat amb la reincorporació de les parades de roba i complements en els seus horaris habituals de venta al Firalet de la capital garrotxina. Les parades d’alimentació i planter continuaran al Firal i Firal Petit.

Des dels consistoris es demana prudència i es recomana seguir les mesures sanitàries establertes com ara la distància de 2 metres, l’ús de guants i mascareta i circular per la dreta.

 

Deixa un comentari