El Club Natació Olot obre les preinscripcions a les activitats d’estiu

Les activitats de lleure durant aquest proper estiu canviaran de forma significativa respecte anys anteriors. El Club Natació Olot ja ha obert les preinscripcions a la seva oferta, apostant per practicar esport de manera divertida. Però les propostes s’han hagut d’adaptar a la situació generada pel coronavirus.

Així, el club ha previst grups reduïts per respectar l’aforament, i també mesures d’higiene seguint les indicacions de les autoritats. Les places estan reservades a socis del Club Natació, i sempre que hi hagi una demanda major de les places disponibles es farà un sorteig entre tots els preinscrits.

Gemma Soy, presidenta Club Natació Olot: Evidentment que complirem tota la normativa que ha sortit de nombre màxim de mainada per monitor i sí que hem de dir, que amb tots aquests requeriments, l’oferta total que podem donar és bastant menor a l’oferta de l’any passat. Si amb totes les places que tenim, si hi hagués alguna hora, algun poliesport amb excés d’inscripció, hem cregut que la forma més justa és fer un sorteig.

Entre els esports que practicaran els joves hi ha el waterpolo, el pàdel, la natació o el tennis.

Les preinscripcions es podran fer fins el proper dilluns 8 de juny.