El Departament d’Educació obre el concurs de les obres de reforma de l’Institut Escola Greda

L’adaptació de l’Escola Llar Lluís Maria Mestres d’Olot a l’Institut Escola Greda per al curs vinent comportarà obres. El Departament d’Educació ha tret a concurs la reforma, un projecte obert que comportarà l’adequació de dues aules per fer-hi un taller o un laboratori, modificar l’entrada i la zona d’administració per incrementar la seva funcionalitat, fer noves obertures a la Biblioteca per millorar la seva il·luminació, adaptar l’escala perquè sigui més segura i reformar un lavabo actual per a nens per dividir-lo pels dos sexes, així com dotar d’un nou lavabo pel professorat.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: “Ha sortit una adjudicació d’obres per un import de 70.000 euros. Les empreses constructores s’estan presentant.”

L’explicació de la reforma del centre educatiu es va fer en ple municipal responent una pregunta de la CUP. Pel que fa a les preinscripcions, no es tenen dades sobre la situació de la línia de P3 a l’escola Malagrida, però es va posar de relleu que hi ha alumnes que haurien de preinscriure’s i no es troben.

Mariona Camps, regidora d’Educació Ajuntament d’Olot: “Tenim 6 alumnes que no estan localitzats. La policia de proximitat aniran a veure si els podem trobar a les adreces on hi ha el padró.”

Aquest divendres acaba el termini de preinscripció als centres educatius de tot Catalunya.

x