Turisme Garrotxa inicia una campanya de descomptes en espais turístics per a professionals sanitaris

Els sanitaris estan duent a terme un esforç important per contenir l’afectació de la COVID-19 entre la societat, i Turisme Garrotxa ha volgut agrair la seva tasca. L’entitat ha engegat la campanya ‘Ara us cuidem nosaltres’, dirigida als professionals d’aquest àmbit, on el sector vol agrair la feina que els sanitaris duen a terme i al mateix temps remuntar la difícil situació que viu el turisme a la comarca.

Així, més de 35 serveis turístics s’han sumat a la campanya oferint fins un 30% de descompte per a les reserves que faci el personal sanitari fins el 25 de març de 2021, escollint entre desenes d’estades i experiències turístiques a preus especials per gaudir de la Garrotxa.

Turina Serra, gerent Turisme Garrotxa: Dins d’aquests establiments hi trobem des de restaurants, empreses de viatges, turisme rural, allotjaments…perquè aquestes persones que han estat al capdevant puguin gaudir d’aquestes estades de forma ventatjosa.

Turisme Garrotxa segueix treballant en accions de promoció per ajudar a reactivar el sector turístic a curt termini, però també amb la mirada posada cap als visitants post coronavirus, on es vol reposicionar la comarca al mercat.