Les misses es reprendran el 31 de maig a Olot, Besalú, les Preses i la Canya i Olot TV retransmetrà la missa de Montserrat

Seguint les recomanacions del Bisbat de Girona, i tot i que la Garrotxa ja es troba a la fase 1 de la desescalada per la crisi del coronavirus, les misses de l’Arxiprestat de l’Alt Fluvià no es reprendran fins al diumenge 31 de maig, Pasqua Granada.

Les misses només es realitzaran a Olot (al Santuari del Tura a les 8 del matí i a l’església de Sant Esteve a les 11), a la Canya (9.30), les Preses (11h) i al Monestir de Sant Pere de Besalú (12h).

Per assistir a la missa, s’hauran de tenir present un seguit de requisits. L’aforament serà limitat a un terç de la capacitat del temple, que haurà d’haver estat desinfectat per a l’ocasió. Es demana als fidels portar mascareta i mantenir la higiene de les mans.

També es demana a les persones grans, malaltes o en risc que valorin la conveniència o no d’assistir presencialment a la missa, recordant-los que poden seguir les celebracions que es retransmeten per diferents canals de comunicació. Diumenge 31 a les 11 del matí, Olot Televisió retransmetrà la missa oficiada des del Monestir de Santa Maria de Montserrat, com és habitual.

x