El president del govern espanyol anuncia l’acolliment de turistes estrangers a partir del juliol

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest dissabte a la Moncloa per fer diversos anuncis, entre els quals, el retorn de l’acolliment de turistes estrangers a partir del mes de juliol “en condicions de seguretat”.

En aquest sentit, ha demanat als touroperadors i responsables d’establiments d’hostaleria i restauradors, així com als ciutadans en general, que “es preparin per a la temporada turística aquest estiu”. El govern espanyol considera que al llarg del juny la desescalada permetrà les condicions de mobilitat necessàries per garantir una temporada turística que contribueixi a reactivar l’economia d’un sector que Sánchez ha qualificat de fonamental a l’Estat.

El president Sánchez també ha anunciat un dol oficial de 10 dies per les víctimes del coronavirus, “el més perllongat de la història de la democràcia”, que el govern espanyol preveu aprovar aquest dimarts, quan es preveu que tots els territoris de l’Estat hauran entrat en la fase 1 del desconfinament. En aquest període de dol oficial, les banderes dels edificis institucionals onejaran a mig pal.

Deixa un comentari