Un concert en confinament porta a casa el festival Cornamusam

El concert del trio santboià Travelling Ratafia que ha començat aquest dissabte a les 6 de la tarda des d’una sala d’estar ha portat l’ànima del festival internacional Cornamusam fins a la casa de desenes de garrotxins que han volgut connectar-se al canal de Youtube de l’esdeveniment organitzat per l’entitat olotina El Til·ler:

https://www.youtube.com/watch?v=vquAyUQwFVw

Travelling Ratafia ha interpretat un repertori de peces tradicionals de Catalunya, Galícia i Irlanda. D’aquesta manera, l’organització del Cornamusam ha volgut saltar la barrera de les mesures de seguretat pròpies de la pandèmia de la COVID-19, que no permeten l’aglomeració de persones per cap circumstància, mentre treballen per poder oferir el festival a l’agost d’aquest any.

Aquest divendres, El Til·ler va interpretar la tocada d’inici del Cornamusam des del campanar de l’església de Sant Esteve i va difondre el so en directe a través del compte d’Instagram del festival.

x