Demanen complir amb mesures de prevenció i seguretat davant el retorn del mercat de roba i complements d’Olot

El mercat setmanal de roba i complements d’Olot torna aquest dilluns 25 de maig en el context de la fase 1 del desconfinament, després de setmanes en què el Firal i el firalet només han acollit parades d’alimentació per la crisi del coronavirus. Des de l’Ajuntament d’Olot, es recorda als visitants complir amb certes normes de seguretat i prevenció contra la propagació de la COVID-19.

A banda de les mesures òbvies de manteniment de la distància de dos metres entre persones i l’evitació d’aglomeracions, el consistori olotí recorda que abans de cada compra caldrà esperar el torn darrere la línia que es marcarà a cada parada.

L’ús de guants o l’ús d’hidrogels desinfectants serà obligatori per poder manipular la roba. A tot el perímetre del mercat setmanal també és obligatori l’ús de mascareta. A l’hora de llençar els equips de protecció individual, caldrà fer ús dels contenidors habilitats a aquest efecte.

Durant la compra, es recomana als consumidors prioritzar l’ús de la targeta de crèdit o dèbit abans del pagament en metàl·lic. Com a mesura de prevenció, també es demana circular per la dreta.