La Vall de Bianya emprèn la neteja de vies i marges per millorar la circulació i seguretat durant el desconfinament

Foto: @DeBianya

L’Ajuntament de la Vall de Bianya ha emprès aquests darrers dies diverses actuacions de neteja de vies i marges de carreteres utilitzades pels veïns que ha mostrat a través dels seus comptes a les xarxes socials. Una d’elles ha estat el manteniment de la via verda que uneix els nuclis d’Hostalnou, Llocalou i la Canya. La freqüència de pas dels veïns ha augmentat per aquest sender ha augmentat des de l’establiment de la fase 1 de la desescalada al municipi, que permet sortir a passejar o fer l’esport.

Foto: @DeBianya

L’altra actuació empresa aquests dies a la Vall de Bianya ha estat la neteja i sega dels marges de diverses carreteres, amb l’objectiu de millorar la circulació i seguretat dels veïns del municipi.

Foto: @DeBianya

Aquesta setmana, l’Ajuntament també ha celebrat el segon ple telemàtic de la crisi de la COVID-19, així com una nova reunió del fòrum empresarial amb els representants de les companyies establertes al municipi, amb l’objectiu d’actualitzar i compartir coneixements per millorar la seva organització i funcionament.

x