L’Ajuntament d’Olot demana col·laboració a les famílies que puguin avançar el 100% del rebut de l’IBI el 31 de maig

La Taula de Treball de Grups Municipals d’Olot, reunida per cerca iniciatives que ajudin a la ciutadania a fer front als efectes negatius de la COVID-19, ha acordat demanar el pagament voluntari del 100% del rebut de l’Impost de Béns Immobles (IBI) el proper 31 de maig a aquelles famílies que a dia d’avui s’ho puguin permetre.

Qui vulgui efectuar-lo, cal que enviï un correu electrònic a mesurescovid@olot.cat amb el nom i cognom, NIF i l’adreça del rebut que vol pagar completament.

El nou calendari del contribuent aprovat en el ple del passat 16 d’abril va establir que el proper 31 de maig només es cobrarà el 50% de l’IBI i l’altre 50% no es cobrarà fins al 30 de juny.

L’avançament voluntari del 100% de l’impost, segons la Taula de Treball de Grups Municipals, ajudarà al consistori a impulsar noves iniciatives que contribueixin a mitigar els perjudicis socials i econòmics de la pandèmia a la ciutat.

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat un nou calendari del contribuent que posposa el cobrament d’impostos i en flexibilitza el pagament, donant facilitats als ciutadans en situació de vulnerabilitat o que han patit amb més duresa els efectes socials i econòmics de la crisi del coronavirus.

x