Ingressen a presó dos joves acusats d’un delicte de robatori amb força a Olot

La Policia Municipal d’Olot ha detingut dos joves veïns d’Olot acusats d’un delicte de robatori amb força en un domicili.

Els dos detinguts van ser detinguts la matinada de dimarts a dimecres per robatori amb força en un domicili d’Olot, quedant en llibertat després de comparèixer davant del jutge.

Dijous a la tarda, la Policia va rebre un nou avís de diferents testimonis que asseguraven que dos nois estaven intentant entrar en un habitatge, el mateix que havia estat objecte de robatori el dia abans. Els dos joves van quedar detinguts, de nou, per temptativa de robatori amb força.

Els dos joves acumulaven ja diferents sancions anteriors, entre les quals furts a diversos comerços, assetjament verbal a una noia i de fer tocaments a un altra jove. A més, des de l’inici de l’estat d’alarma, la Policia Municipal va denunciar-los fins a 11 vegades per incomplir l’orde de confinament.

Els dos detinguts, de 18 i 20 anys han passat a disposició del jutge que ha ordenat el seu ingrés a presó.